Home » » Farscape

Farscape

Veure Farscape Català
Farscape és una sèrie de ciència-ficció australiana de televisió realitzada per Jim Henson Company i Hallmark Entertainment. Va ser emesa inicialment per el canal estatunidenc Sci-Fi Channel, que alhora va cofinançar la sèrie.

Farscape va ser ideada originalment a principis dels 90 per Rockne S. O'Bannon, Brian Henson i el productor executiu i escriptor David Kemper amb el títol Space Chase. El protagonista principal de la sèrie és l'astronauta nord-americà John Crichton (interpretat per Ben Browder), qui accidentalment creua un 'forat de cuc' mentre realitzava un vol experimental anant a parar a un lloc desconegut i llunyà de la galàxia. Ràpidament és rescatat per una nau-presó fugida i després d'una breu i ràpida adaptació a la nova situació es veu immers en conflictes entre planetes, imperis i les personalitats incompatibles dels presoners fugits amb els qui s'alia.

Jim Henson ha estat tradicionalment un especialista en titelles i Farscape també les inclou. Dos dels personatges principals són animatronics: el derrocat Dominant Rygel XVI d'Hynèria i el pilot de la nau, una criatura de la mida d'un elefant, unida mental i físicament a Moya (Farscape), la nau viva de l'espècie Leviathan en la que els protagonistes viuen i viatgen.

Farscape Temporada 1

Farscape Temporada 2

Farscape Temporada 3

Farscape Temporada 4

4 comentarios:

  1. La 4a Temproada de Farscape teniu pensat acabar de pujar-la? fa molts anys que vui acabar de veure-la però la última temporada és la única que no trobo en català

    ResponElimina
  2. Hola!

    A mi també m'agradaria saber si teniu plans per a acabar de pujar la 4º temporada. Em va fer molta ilusió tornar a veure la sèrie tot i que encara falten capitols.

    Moltes gràcies per tots els episodis pujats!

    ResponElimina
  3. moltes gracies per pujar la 4 temporada he acabat avui la 3 i no sabia on trobar la 4 espero que la pugueu acabar de pujar i de nou moltisimes gracies!!

    ResponElimina

Categories

 
Copyright © 2014 Sèries en Català
Blogger Templates