Home » , » One Piece

One Piece

Veure One Piece en Català
Abans que comencés l'era de la pirateria, fa 20 anys, visqué un home anomenat Gol D. Roger, posseïdor de grans riqueses, fama i poder. Gol D. Roger fou un home que ho obtingué tot en aquest món. Abans de morir (va ser executat per l'Armada), les seves darreres paraules foren providencials: "Els meus tresors? Ja us els podeu quedar. Aneu-los a buscar! Allà he deixat tot el que vaig aconseguir!". Aquest esdeveniment va donar el tret de sortida als pirates de tot el món, que es llençaren a la mar a la recerca del tresor llegendari "One Piece". Qui arribi a aconseguir-lo es convertirà en el nou rei dels pirates.

La Gran Era dels Pirates: Una era amb l'objectiu de trobar el "One Piece", el tresor de l'únic "Rei dels Pirates" de la història, Gol D. Roger.

Aquesta sèrie relata les aventures i desventures d'un d'aquests pirates, Monkey D. Ruffy, モンキー・D・ルフィ, que de petit es menjà accidentalment una Fruita del Diable, la Gomu Gomu no Mi (Fruita Goma Goma), i es convertí en un home de goma. Des de petit, en Ruffy somia esdevenir el rei dels pirates; als disset anys marxa del seu poble natal per buscar companys que l'ajudin a trobar el gran tresor.

Veure One Piece en Català: 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

 
Copyright © 2014 Sèries en Català
Blogger Templates