Home » » Doctor Who

Doctor Who

Veure Doctor Who en Català
Doctor Who és una sèrie de televisió de ciència-ficció britànica produïda per la BBC. Fou emesa per primera vegada el 1963 i ha guanyat diversos guardons. El programa segueix les aventures d'un viatger del temps alienígena conegut com "el Doctor", que viatja en la seva nau espacial i temporal, el TARDIS, que per fora sembla una cabina de policia. Amb els seus companys, explora el temps i l'espai, resolent problemes i arreglant injustícies.

El programa apareix al Llibre Guinness dels Rècords com la sèrie de televisió de ciència-ficció que porta més temps en antena en tot el món i també és una part significativa de la cultura popular britànica.

Ha estat reconeguda per les seves històries imaginatives, efectes especials creatius de baix cost durant la sèrie original i l'ús pioner de la música electrònica. Al llarg dels seus 50 anys d'història, s'ha convertit en una sèrie de culte que ha influït en diverses generacions de professionals de la televisió britànica. Ha rebut el reconeixement per part tant de crítica com de públic com un dels millors programes britànics de televisió, guanyant un BAFTA a la Millor Sèrie Dramàtica el 2006, diversos Premis Hugo i diversos National Television Awards.

Veure Doctor Who en Català: 

Temporada 1



























3 comentarios:

  1. Bonees, acabo de conèixer la vostra pàgina web, i a part de felicitar-vos per la vostra feina, m' agradaria saber si penjareu més series en català com les d' abans (p.e. Nan roig, Els informàtics, The Inbetweeners...).

    ResponElimina
  2. Tornarem a penjar sèries ben aviat. Tindrem en compte les vostres suggerències. Moltes gràcies pels comentaris.

    ResponElimina
  3. Per anar fent boca:
    http://seriescatala.blogspot.com.es/2016/04/the-inbetweeners.html

    ResponElimina

Categories

 
Copyright © 2014 Sèries en Català
Blogger Templates