Home » » Misfits

Misfits

Veure Misfits en Català
Misfits és una sèrie de televisió britànica, barreja de ciència-ficció, drama i humor negre, que tracta sobre un grup de joves delinqüents obligats a treballar en un programa de servei a la comunitat, on adquireixen superpoders després d'una estranya tempesta elèctrica. La sèrie es començà a emetre al canal E4 i és una producció de Clerkenwell Films. Consta de 5 temporades. El primer episodi s'emeté el 12 de novembre del 2009, i el darrer l'11 de desembre del 2013.

Les tres primeres temporades de la sèrie van ser doblades al català per Televisió de Catalunya, que les va emetre pel desaparegut Canal 3XL. La sèrie s'hi estrenà el 13 de gener de 2011.

Misfits explica la història de cinc adolescents que compleixen amb un servei a la comunitat. Són tocats per un llamp i reben poders especials. La Kelly (Lauren Socha) rep el do de la telepatia, en Curtis (Nathan Stewart Jarrett) controla el temps, l'Alisha (Antònia Thomas) pot portar a la gent a un frenesí sexual quan toquen la seva pell, en Simon (Iwan Rheon) es pot fer invisible. El poder d'en Nathan (Robert Sheehan) no es revela fins a l'últim episodi de la primera temporada.

Veure Misfits en Català

Temporada 1











0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

 
Copyright © 2014 Sèries en Català
Blogger Templates