Home » , » Bola de Drac GT

Bola de Drac GT

Veure sèrie Bola de Drac GT en català
La història continua després del final de Dragon Ball Z, una dècada després de la derrota absoluta sobre el Monstre Buu. S'inicia quan Pilaf aconsegueix trobar les boles de drac i converteix Son Goku en un nen. Les esmentades Boles de drac de l'estrella negra s'escampen per l'univers sencer i han de ser recollides en un termini menor d'un any o, sinó, el planeta on es va demanar el desig, és a dir, la Terra, serà destruït.

Goku, Son Gotten i Trunks decideixen embarcar-se i trobar-les al més aviat possible. Tanmateix, a l'últim moment abans de marxar, Pan, néta de Goku i filla de Son Gohan, entra a la nau i aconsegueix posar-la en marxa, deixant Gotten fora de la missió, i així emprèn el gran viatge al costat del seu avi i de Trunks.

Durant el seu viatge han de passar per diversos planetes. Finalment, després de vèncer cada un dels seus oponents i reunir les boles de drac, tornen a la Terra, que es troba dominada per un ressentit ésser anomenat Baby. És un personatge que desitja exterminar els guerrers de l'espai i reconstruir la seva passada llar, el planeta Xuful, juntament amb seus extingits habitants.

Veure Bola de Drac GT en català

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

 
Copyright © 2014 Sèries en Català
Blogger Templates